Aktywne Wpisy

NaNicTo +24
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?

✨️ Dziwne zachowanie żony po ślubie Ⓘ
Jestem pół roku po ślubie, chodziliśmy ze sobą 5 lat. Żona zaczyna robić jakieś dziwne podchody, generalnie nigdy nie interesowała się moimi finansami bo zawsze zarabiałem 4x tyle co ona i płaciłem za większość rzeczy. Wczoraj sobie kupiłem domek ogrodowy bo mamy dużą działkę a ja nie chcę trzymać szpejów dłużej w domu - po powrocie z pracy zauważyła moją instalację i zaczęło się xD a
Jestem pół roku po ślubie, chodziliśmy ze sobą 5 lat. Żona zaczyna robić jakieś dziwne podchody, generalnie nigdy nie interesowała się moimi finansami bo zawsze zarabiałem 4x tyle co ona i płaciłem za większość rzeczy. Wczoraj sobie kupiłem domek ogrodowy bo mamy dużą działkę a ja nie chcę trzymać szpejów dłużej w domu - po powrocie z pracy zauważyła moją instalację i zaczęło się xD a

@Zatwardzenie: dobry żart. Wyborny bym rzekł
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@bartdziur: Microsoft/Apple się łączy i zbiera informacje nt. sieci wifi w Twojej okolicy za pomocą M$/Apple Carów? Nie.
Możesz się zalogować bez hasła na swoje konto? Nie.
Czy Facebook na iOS/WP zbiera informacje nt. tego skąd się logujesz, jaki jest typ połączenia, operator, numer telefonu w przypadku połączenia innego niż wifi? Nie.
@Colo99: XDDDDD
Co z tego, że Snapczat ma dostęp do mojego mikrofonu, kamery, smsów?
Co z tego, że Facebook ma dostęp do moich wiadomości, danych operatora i mojego billingu?
To już jest kwestia na ile cenisz
Nie ma on dostępu do niczego, chyba, że mu na to pozwolisz.
W podobnych "wirtualnych maszynach" są uruchamiane aplikacje na tych systemach. Mają swoje "Sandboxy". Czym to skutkuje? Ano np. tym, że aplikacja nie może zaciąć systemu (jak na Androidzie), bo wówczas wysypuje się tylko ta zamknięta sytuacja, a jak z udostępnianiem danych - brak dostępu. Sam Microsoft wydał oświadczenie ws. polityki prywatności, że aplikacje
@Sihill_pl: Nie sądzę.
Żeby przypadkiem Google nie sprzedało contentu z Twoimi reklamami to używasz dwóch VPNow, trybu prywatnego w przeglądarce i na ŻADNEJ stronie nie akceptujesz ciasteczek, bo boisz się ze Google na Tobie zarobi? Jeśli tak to gratuluję, oszukałes system i możesz robić co tylko chcesz. Podziwiam Cię, naprawdę.
@Colo99:
1. Ale bardzo nie trafiony.
2. Nie widzisz różnicy między wiarą, a wiedzą, więc Ci wytłumaczę.
Kiedy nie masz dowodów na istnienie czegoś - wówczas wierzysz. Np.
źródło: comment_MxuqUpon7z2y2ltGBwypohAM0ehhsrJs.jpg
Pobierz1. Ile osób jest tego świadomych?
2. Odsyłam do https://m.facebook.com/policy :
@Colo99: Słyszysz, ale nie słuchasz. Pierwszy lepszy przykład z ostatnich dni:
http://innpoland.pl/127097,uber-wie-kiedy-rozladowuje-sie-twoj-telefon-jest-to-sygnal-ze-klient-zgodzi-sie-na-wyzsza-stawke
@Colo99: Argumenty. Udowodnij.