Aktywne Wpisy

Bunch +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#got
źródło: comment_QSDniFD7Xn9S2ubqyQ0WaX9TjBzrnHp7.gif
PobierzBedo sexy?
@Caoi: Otóż to.
A teraz jest na południe od muru.
źródło: comment_K8FIy6TBLFEw3Di9vu58ZoFhTnuR2XQz.jpg
Pobierz@Caoi: Jego nic. Chodzi o widza, który ma pogląd na całość, więc ma porównanie.
Ale chyba tego nie łapiesz.
A Thormund jest w dobrej sytuacji. Jego nikt nie wyśmiewał ani nie wyśmiewa, nie ma mu nic do zarzucenia, do tego ma wysoką pozycje wśród swoich i jest ogólnie szanowany. Po za murem też się to raczej nie
Może i dla dzikich Tormund to "ktoś", ale to nie pobratymcy Tormunda mają się wzruszyć, kiedy się spiknie z Brienne, tylko widz właśnie.