Wpis z mikrobloga

@Szczurex16: Cv to Cv a podanie to podanie, teraz wołają głównie o Cv ale nie zawsze bo jeszcze trafiają się takie zakłady z czasów PRL-u, które wołają świętą trójce: CV, podanie o pracę i list motywacyjny. Muszom z nim nawionzać szypki kątakt to morze pujdzie do nih do pracy
@Szczurex16: Szczerze? Jeśli szuka pracy jako sprzedawca w dziale sportowym i faktycznie ma dobrą wiedzę w tej dziedzinie, na dodatek jest młodym człowiekiem uczącym się zaocznie i chcącym samemu się utrzymywać - to miałabym w głębokim poważaniu, czy napisał mi CV według szablonu, czy podanie własnymi słowami.

Naprawdę to takie ważne, żeby wysłać dopieszczone CV i nie robić błędów, gdy chłopak ma jedynie sprzedawać towar i znać się na sprzęcie sportowym?
@misja_ratunkowa:

Szczerze? Jeśli szuka pracy jako sprzedawca w dziale sportowym i faktycznie ma dobrą wiedzę w tej dziedzinie, na dodatek jest młodym człowiekiem uczącym się zaocznie i chcącym samemu się utrzymywać - to miałabym w głębokim poważaniu, czy napisał mi CV według szablonu, czy podanie własnymi słowami.

Naprawdę to takie ważne, żeby wysłać dopieszczone CV i nie robić błędów, gdy chłopak ma jedynie sprzedawać towar i znać się na sprzęcie sportowym?
Szczerze? Jeśli szuka pracy jako sprzedawca w dziale sportowym i faktycznie ma dobrą wiedzę w tej dziedzinie, na dodatek jest młodym człowiekiem uczącym się zaocznie i chcącym samemu się utrzymywać - to miałabym w głębokim poważaniu, czy napisał mi CV według szablonu, czy podanie własnymi słowami.

Naprawdę to takie ważne, żeby wysłać dopieszczone CV i nie robić błędów, gdy chłopak ma jedynie sprzedawać towar i znać się na sprzęcie sportowym? Jesteście jak
@siodemkaxx: ogarnięty człowiek powinien umieć wykorzystać wszytko to, co go otacza. Jak ktoś jest ogarnięty, to zrobi stronę internetową czy coś innego, mimo że tego w życiu nie robił, bo po prostu sobie sprawdzi jak to zrobić poprawnie.