Aktywne Wpisy

TheTostu +183
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +36
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Zainstalowałem do Eclipse AVD i Android SDK, w opcjach wybrany dobry folder sdk. Ale nie działa.
Przy tworzeniu urządzenia nie moge zaakcpetować. Reinstalowałem SDK i nic nie pomogło. Jakieś tipy jak sobie poradzić z tym problemem?
Możliwe, że mam jakieś śmieci w folderach/rejestrze, bo system stoi od kilku lat i różne rzeczy się na nim działy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale wolałbym jednak narazie uniknąć reinstalacji systemu
źródło: comment_37MNVBdqUqF9zlpGbq2Ha9cJneyZ13n4.jpg
Pobierzźródło: comment_E0fIwx4bzaOoQNwa3V0cZkbAgqJ3WP1P.jpg
PobierzSpróbuj mimo wszystko z wbudowanym emulatorem w Android Studio ( o eclipse zapomnij ), w aktualnej wersji powinien być odrobinę szybszy od polecanego Genymotion (rozwiązanie innej firmy).
Poza tym możesz podpiać dowolne urządzenie fizyczne i zapomnieć o problemie.