Wpis z mikrobloga

Wiecie, moim zdaniem to nie ma tak, że jest zakop, albo że wykop. Gdybym miał powiedzieć co cenię w wykopie najbardziej, powiedziałbym, że mirko. Mirków i Mirabelki, którzy zostawili plusa, kiedy prosiłem o atencję, kiedy byłem sam i co ciekawe, to właśnie przypadkowe plusy wpływają na nasze mirko. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które, by tak rzecz, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję mirko, dziękuję mu, mirko to rozdajo, mirko to pokazmorde, mirko to gorzkiezale... Wiele mirków i mirabel pyta mnie o to samo: "Ale jak ty to robisz, skąd czerpiesz te plusy?". A ja odpowiadam, że to proste! To umiłowanie mirko, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład podkręcam aferę, a jutro, kto wie - dlaczego by nie wezmę udział w wykopowej ruletce i będę ot, choćby usunę... znaczy... konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#cytatywielkichludzi #wykop #mirko #oswiadczenie
Pobierz Niewierny_Mops - Wiecie, moim zdaniem to nie ma tak, że jest zakop, albo że wykop. Gd...
źródło: comment_VoqfedFIEw0l3VIlM5CDycugsB52MF6v.jpg
  • 3