Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +118
Ja #!$%@?, co za pokolenie...
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
BronislawCzevak +363
#sejm W ramach przypomnienia posłanka Gembicka.
1) Przechodź kurs JavaScript, nie rozumiesz poleceń więc pytasz na mirko pod tagiem #programowanie
2) Pomagasz pytającemu, ale nie dajesz gotowej odpowiedzi tylko nakierowujesz i próbujesz (w końcu skutecznie) wytłumaczyć
3) Punkt 1 i 2 powtarza się
4) Punkt 1 i 2 powtarza się, tylko tym razem dowiadujesz się, że zamiast pomagać to przeszkadzasz a pomagają tylko ci, którzy dają gotowe odpowiedzi xD
5) W komentarzu piszesz, że taka nauka z gotowca nie ma sensu, że lepiej powoli zrozumieć, że może lepiej jakiś prostszy kurs
6) Dostań #czarnolisto xD
Nie pozdrawiam, chociaż trochę mi przykro, że straciłem trochę czasu na pomoc, bo w sumie lubię pomagać, tyle że właśnie tłumacząc a nie robić coś z kogoś, no ale cóż...
#boldupy
Komentarz usunięty przez moderatora
@wisyrr: Każdy może sobie sprawdzić, co pisałeś. A za sugerowanie bezmyślności nie licz na chęć pomocy z - myślę, że nie tylko - mojej strony.
Zresztą nawet usunąłem Cię z czarnej listy, żebyś mógł tu odpisać :x
BTW. usunąłeś mnie z czarnolisto, żeby odpisać w moim wpisie? xD