Wpis z mikrobloga

#mirkoliga
Wczoraj wywiązała się dyskusja nt. tego jakimi zespołami grać dlatego sonda dla wszystkich uczestników mirkoligi
Dodam że turnieje będą jednodniowe raz w tygodniu gdzie będzie godzina na zapisy, godzina na każdą rundę
Pozdrawiam

Jakimi zespołami gramy

• Liga - Wszystkie zespoły 45.8% (22)
  • Liga - słabsze zespoły (np tylko 4gwiazdkowe) / ligi (np Portugalska) 39.6% (19)
  • Turniej - Wszystkie zespoły 2.1% (1)
  • Turniej - słabsze zespoły (np tylko 4gwiazdkowe) / ligi (np Portugalska) 6.3% (3)
  • jestem spoza ligi i sprawdzam 6.3% (3)

Oddanych głosów: 48

• 25
Zagłosowałem na wszystkie zespoły-liga. Z 4* był ten problem. że nie wszyscy mieli tą samą aktualizację składów i np u kogoś West Ham miał 4 gwiazdki, a u mnie 4,5 i nie mogłem nim zagrać.
@zaklety25: Ja jednak mimo wszystko jestem za tym, aby grać zespołami góra czterogwiazdkowymi. Wydaje się, że takie mecze byłyby ciekawsze, osobiście mam dosyć oglądania PSG, Realu, Barcy, Barcy, Realu, PSG, Bayernu, Bayernu, Bayernu.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@Matis121: Składy można zaktualizować sobie w opcjach, także na poziomie ligi możemy, uczciwie to
@zaklety25: Czy to 4 czy 5 i tak w danych widełkach wybiera się głównie odpowiednio WKS, Leicester czy Real i Bayern

Mam wrażenie że przy 4 gwiazdkach gra bedzie bardziej randomowa

Można zrobić tak ze 2 i 3 liga w 4 gwiazdki 1 liga 4,5 gwiazdki a Ekstraklasa 5 gwiazdek

Reasumując niech głosowaniem rozwiążmy i tyle :)
@jajecznicaZ5Jaj: Jakich kurde 3 gwiazdek? XD Przecież w grach tymi słabszymi zespołami nie ma tempa w ogóle i aż oczy bolą jak trzeba patrzeć na to. Po zagraniu całej ligi 4 gwiazdkowymi zespołami wiem, że nie ma nic lepszego niż topowe drużyny. Zawsze tam się można dogadać z przeciwnikiem żeby zagrać innymi drużynami. Ja grałem dużo meczów Manchesterem United w pierwszej odsłonie ligi, pojawił się Juventus, City, Real, PSG, Barca, Bayern.