Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
2. Wyprzedzaj busy i inne samochody lewym pasem na drodze dwujezdniowej z dwoma pasami ruchu.
3. Traf na jakąś kobietą w bordo Seacie Leon na blachach KWI.
4. Jedź za nią ok 50 km/h kiedy dozwolone jest 70 km/h.
5. #!$%@? wyprzedź prawym pasem i wyprzedzając strąb babę; zatrąb krótko treściwie.
6. O #!$%@?, #policja za nami włącza koguta.
7. Co tu się #!$%@?ło, zatrzymają mnie za wyprzedzanie prawym i trąbienie. Oh, wait, przecież mogę...
8. Patrz w lusterku jak zatrzymują babę.
9. Nie czuj się z tym źle, jedź z bananem na mordzie do pracy. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Może się nauczy, że w Polsce obowiązuje ruch prawostronny...
Dla #krakow - ul. Zakopiańska, od Góry Borkowskiej do Łagiewnik. Cały czas lewym pasem jechała a przed nią pusto i prawy pusty... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#polskiedrogi #rozowepaski #truestory #coolstory
Najgorzej jak jedziesz za kimś takim i nagle daje po hamulcach i dopiero włącza migacz ;)
Ale patrzę w lusterka, inni niestety nie.
PS I nie czepiam się tu kobiet, choć otagowałem #
a jak mi idzie jechać kilometr lewym pasem za babą jadącą 30 km/h jak jest doswolone 70 to plz
@RapRose: obowiązek prawostronnego ruchu? No tak.
@Denyero: wiem.