Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że w ogóle nie interesują was samochody, motory, żadne maszyny blaszane? Jeszcze pociągi mają jakiś swój urok. W ogóle nie ogarniam marek samochodów poza małym fiatem, trabantem i syrenką, zresztą i tak je mylę (trabanta i syrenkę). Zawsze się czułam odosobniona w tym, bo wszyscy w okół mnie ogarniają temat. Mam nawet wrażenie, że jest presja by się tym interesować:D #pytaniezdupy #heheszki
  • 172
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@kaszkai: bo interesować się samochodami spalinowymi, to jak znać wszystkie modele telefonów z klapką. Tesla - to jest przyszłość! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kaszkai: to samo. jedynie salon Astona obok oglądam sobie,bo wygląda fajnie jako design. ale mocno w dupie mam to co z samochodami związane,nawet uczulenie mam na temat te,bo z reguły brzmią jak kłótnia w stylu czy PiS czy po
  • Odpowiedz
@kaszkai: wszustkie reklamy tak na Ciebie działają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nazwałaś swojego kota persil?
Btw też nie jaram się samochodami aczkolwiek rozpoznaję marki(z modelami średnio) i podobają mi się samochody z lat 60-tych.
  • Odpowiedz
@kaszkai: Ja mam tak samo ;d ktoś coś pieprzy o samochodach to albo przytakuję albo czasem powiem że nie wiem bo się nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sytuacje z kwietnia:
1. Kumpel mi opowiada że podjechali do niego jacyś znajomi - jeden dostaje telefon że przywieźli mu auto (prezent od dzianego ojca bodajże) no to pakują się i jadą do tego gościa. Od kolegi dowiedziałem
  • Odpowiedz
@kaszkai: mnie to tylko stare statki pasażerskie interesuja. Z daleka odroznie Titanica od Olympica, albo widzę duże różnice miedży pierwszymi czterofajkowcami od tych późniejszych, a marek samochodu nie odróżniam XD
  • Odpowiedz