Aktywne Wpisy
Maurelius +637
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
Regaziatko +305
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie ogarniam ludzi. Ja dbam o swój wóz, lubię jeździć.
I jeszcze słowo do innych komentatorów, nigdzie nie napisałam, że czuję się jakaś lepsza przez to:D. Tak
Nie spotkałam jeszcze samochodu, który nie pachniałby samochodem. Zwłaszcza po postaniu w słońcu - po prostu robią to z różną intensywnością. Nie wiem, czy to guma, tapicerka, czy jeszcze coś innego, ale wykręca mnie to na drugą stronę.
@Sydney_Mobius
No właśnie mniej. Poza tym jak już jest ten mityczny żul (co częściej spotyka mnie na przystankach - w samej komunikacji raczej rzadko) to moje obrzydzenie jest usprawiedliwione, a przez te góra pół godziny dam radę oddychać ustami. Spróbuj wytłumaczyć właścicielowi albo w ogóle właścicielce świeżo wyczyszczonego, wypranego i Bóg wie jeszcze co auta, że po minucie robi się ci słabo, bo cuchnie.
Bonus, jeżeli już jestem zmuszona do korzystania z samochodu, najczęściej muszę jechać wciśnięta w środkowe miejsce z tyłu i siedzę skulona bez miejsca na nogi,
1. Zapach gnijącej wykładziny
2. Zapach pleśni z klimatyzacji
3. Zapach przepoconej tapicerki