Wpis z mikrobloga

@SystemHalted: Dla mnie to wygląda jak kopia jednego dodatku z Fallout 3, zapomniałem nazwy, więc pewnie jakaś c--------a, ale nic specjalnego.

Edit: O właśnie, point lookout, najpierw obejrzałem, później zobaczyłem twój komentarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pally: Jak tylko usłyszałem głos tej kobiety na początku proszącej o odnalezienie córki, w myślach pojawił mi się Point Lookout. Tam był dokładnie identyczny motyw. Pewnie się okaże że dołączyła do kultu dzieci atomu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Emil już się chyba nawet nie stara by wymyśleć coś oryginalnego.
  • Odpowiedz
@Pally: @SystemHalted:

Ja tam nie mam nic przeciwko, w końcu Point Lookout był moim ulubionym DLC do F3 :|
Jest jeszcze jedna rzecz. Boston jest podzielony na 5 stref tak jak F3 miał 5 tematycznych dodatków:
  • Odpowiedz
@SystemHalted: Lol. Fabuła Fo4 to "dobra niech teraz gracz będzie ojcem i szuka dziecka". Wkleili Liberty Prime'a, który znowu wszystko rozwala i gracz za nim idzie jak muł, próbowali zerżnąć sposób prowadzenia fabuły z New Vegas, to jest 4 różne frakcje, z czego jedna zawsze lojalna (tak jak Yes Man). W ogóle to synteki to motyw jeśli się nie mylę z Blade Runnera. Co w tej grze jest oryginalnego? Może
  • Odpowiedz