Aktywne Wpisy

ShineLow +17

wczoraj zaczęłam szukać nowego partnera, ale jedyne co mam, to takie coś :/
i niby jak dalej prowadzić rozmowę z taką osobą?
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
i niby jak dalej prowadzić rozmowę z taką osobą?
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: image
Pobierz

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

źródło: comment_i4780CqTTIPew5OAFrN6holbVvmNw8Yf.jpg
Pobierzźródło: comment_51xVKu8RXX8rgsAljYmJFY7azRP1Cktn.jpg
PobierzArt. 8. 1. Flagę państwową z godłem Rzeczypospolitej Polskiej podnoszą:
1) przedstawicielstwa dyplomatyczne, urzędy konsularne oraz inne oficjalne przedstawicielstwa i misje za granicą na budynkach lub przed budynkami ich siedzib urzędowych, a także kierownicy tych przedstawicielstw, urzędów i misji na swych rezydencjach i środkach komunikacji – w wypadkach
3. Flagę państwową Rzeczypospolitej Polskiej zaleca się podnosić lub umieszczać na budynkach mieszkalnych lub przed budynkami mieszkalnymi oraz na budynkach lub przed budynkami, w których prowadzi się działalność gospodarczą lub w innych miejscach niż wymienione w ust. 1 i 2 – z okazji świąt i rocznic państwowych oraz innych uroczystości o zasięgu państwowym lub lokalnym, z uwzględnieniem
@pieruk:
Porządek chyba w instytucjach, jako obywatel mam obowiązek szanować flagę(a że mamy dwie) to szanuję dwie i wywieszam dwie. Żadne prawo mi tego nie zabrania.
źródło: comment_jigwGwCQgMswRCSZgZ4QvQ76EdogBx2F.jpg
Pobierz