Wpis z mikrobloga

@matiit: Podzlecam mu zadanka, których nie umiem. Ja za nie biorę 55 netto, jemu daje 10 netto. Ale w sumie fajny chłopak i chyba coś mu tam ze stołu zrzucę... Jak myslisz?
  • Odpowiedz
@Existanza: @Nicarim: @matiit:
Piszę serio. Mam robotę na DG za 55 netto. A on na czarno robi za 10. No i tyle bym mu dała. Na ten miesiąc to będzie pewnie z 300 ziko. Ale fajny jest i może mu 100 dorzucić? On pracuje z domu, nikt nie patrzy mu na łapy. W sumie ja go też wszystkiego nauczyłam... ZNaczy tego, co ma dla mnie robić
  • Odpowiedz
@szybki_bil: ale p---------e, nawet nie stwierdzilas co konkretnego robi, moglby rownie dobrze przepisywac tekst z kartki do worda, i pytasz sie czy dac mu wiecej za przepisywanie? szukasz atencji czy co?
  • Odpowiedz
@szybki_bil: I placisz mu 10 zl netto za godzine roboty? To ja za swoj pierwszy projekt dostalem 1k za miesiac. Mój kumpel któremu zalatwilem projekt w androidzie rowniez tyle dostaje, a roboty ma na max 20h i jeszcze mu przy tym pomagam, ale w zyciu nie pomyslalbym zeby posredniczyc w tym i p----------c mu 70% pensji bo sie uczy (tak to zrozumialem?), are you serious?
  • Odpowiedz