Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@loopack: Zeszły czwartek? To teraz z górki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Masz z dwa tygodnie na "Szukam paska! ale mi dobrze samemu", potem bajery z przypadkowymi paskami, które okażą się jeszcze gorsze i za kilka tygodni zatęsknisz za ex, a ona będzie fruwała już z nowym.

Nie mówię, że różowa nie była zła, mówię że rozstanie po kłótni i z rozsądku to najgorszy typ z możliwych,
  • Odpowiedz
@loopack: Jak będziesz faktycznie szukał innego różowego, to nie idź drogą z Twojego wpisu na miko ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wierzę, że Twój ex-różowy mógł być niedorobiony, ale gdybym np. szukała faceta, to nie zainteresowałabym się kimś, kto na wstępie opowiada jaką idiotką była jego była partnerka. Albo idzie się do przodu, albo zostaje w tyle wylewając wiadro pomyj na kogoś z kim się już nie
  • Odpowiedz
@ateibok: Zauważ, że wiadra pomyj nie ma, a jedynie TLDR o co poszło, w sumie i tak nie wiem o co, ale przecież to oczywiście nigdy nie ma znaczenia (ʘʘ). Lubię różowe paski, różowe paski lubią mnie, tylko pech, że się czasem trafi na totalny fuck logic/gównoburz/atencja & destrukcja i nigdy się nie wie, czego się spodziewać.

@brak: dobry wybór, a morda, figura i
  • Odpowiedz
@loopack: a żadnych powodow nie dawales jej ze Ciebie wplatywala w to? ogolnie to bez sensu i współczuję, bo znam sytuacje i tez w koncu pewnie miałabym dość
  • Odpowiedz