Aktywne Wpisy
kinasato +105
#ukraina #wojna #rosja #wojsko
Przepraszam, że tak głupio zapytam, ale nie śledziłem tagu.
https://twitter.com/realGon70/status/1763867557629481224?t=KY75c2yrtCyDbDxLaXfAlQ&s=19
Czy to już zostało zgłoszone do ABW?
Przepraszam, że tak głupio zapytam, ale nie śledziłem tagu.
https://twitter.com/realGon70/status/1763867557629481224?t=KY75c2yrtCyDbDxLaXfAlQ&s=19
Czy to już zostało zgłoszone do ABW?
officer_K +202
Sekta grzegorza "ruskiego grzesia" brauna przeszła od słów do czynów...
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
skad sie wzial stereotyp brzydkich niemek? w latach 90 polskie #rozowepaski zawistnie spogladaly na styl i ubior swoich niemieckich rowiesniczek ktore mialy wtedy te wszystkie rosmanny, H and My i galerie handlowe a polki ubieraly sie wtedy na targowiskach i kosmetyki kupowaly na bazarach wiec mialy #boldupy i tak powstal ten sterotyp a karyny wmawialy sobie ze sa najpiekniejsze na swiecie
Komentarz usunięty przez autora
@maxtrosoft: To przyjezdne :)
Zapominasz o ludności napływowej. Może te ładne Niemki są córkami imigrantów przybyłych do Niemiec w którymś tam pokoleniu. Poza tym z Niemkami jest tak, że jakby nie wyglądała, Niemiecki jest tak paskudnym językiem, że od razu się odechciewa :)
Przykład mojej kuzynki, która jest dość atrakcyjna, wyszła za Niemca. W jego rodzinie kobiety wyglądają tak, że ręce opadają, on sam też nie ma zbyt ciekawej prezencji. Urodziło się dziecko i
Nie wiem co ty rozumiesz, to twój problem :). Znasz drzewo genealogiczne Claudii Shiffer czy Klum? No właśnie.
A co to przed okresem lat 80-70-60 emigracji nie było? Czy tylko Polacy wyjeżdżali do Niemiec? Trochę myślenia.
I bez Polaczków mi tu.
Nikt nie twierdzi, że to reguła, ja napisałem pewne uzasadnienie odnośnie tego stereotypu, które ma sens. Poza tym stereotyp ten powszechnie funkcjonuje i niekoniecznie ma swoje źródło w PL,
Bo pytałem każdego znajomego ze Szwajcarii i każdy pierwsze słyszał, że Niemki są uważane za brzydkie.
Googlanie "german women are ugly" dało jako rezultat "why polish people say german women are ugly?"
Dalsze googlanie o stereotypach nie dało żadnych lepszych rezultatów.
Wychodzi na to, że to tylko takie zakompleksione, polaczkowate #!$%@?.
Śmieszy mnie