Aktywne Wpisy
AnimeRPG +54
Faceci, konfiarze i pisowcy broniący zboczeńca-księdza-pedofila reprezentują ten sam poziom którzy reprezentowali kolorowi, lewicowcy i liberałowie broniący Simona Molla(który zarażał #p0lka HIVem) i George Floyda(który dźgnął nożem kobietę w ciąży)
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć.
Mam problem z partnerem któremu za każdym razem muszę mówić że trzeba coś zrobić w domu, posprzątać. Mamy ogromny dom którego sprzątanie zajmuje dzień a nawet dwa dlatego ustaliliśmy że będziemy sprzątać co tydzień w każdy weekend. Ja stosuję się do tego harmonogramu i zawsze w każdy weekend sprzątam natomiast partner ciągle stosuje wymówki żeby tylko tego nie robić np. że jest zmęczony (uwierzcie mi że nie ma
Cześć.
Mam problem z partnerem któremu za każdym razem muszę mówić że trzeba coś zrobić w domu, posprzątać. Mamy ogromny dom którego sprzątanie zajmuje dzień a nawet dwa dlatego ustaliliśmy że będziemy sprzątać co tydzień w każdy weekend. Ja stosuję się do tego harmonogramu i zawsze w każdy weekend sprzątam natomiast partner ciągle stosuje wymówki żeby tylko tego nie robić np. że jest zmęczony (uwierzcie mi że nie ma
Otóż zgubiłem wczoraj wieczorem laptopa (wiem jestem debilem) marki Acer w czarnej torbie, w drugiej przegrodzie była mysz i ładowarka, z wieloma ważnym dla mnie danymi. Miało to miejsce ok. godz. 21-22 w Warszawie przy ławce w Ogrodzie Saskim. Może znasz kogoś kto go znalazł i np. waha się czy go oddać. A jeśli nie, to nagłaśniając ten wpis, np. wyrzucając go w gorące, sprawiasz, że apel może trafić do znalazcy albo jego/jej znajomego.
Wołam tych co ostatnio mi pomogli.
#warszawa #pomocy #wykopefekt
@adi3323355, @and91, @ArekJ, @Bastsex, @Bloody_Kiss, @Caoi, @cygan9, @DamcioDa, @dr_Acula, @DywanTv, @Einusologus, @Green81, @mackof, @MirekMireczek, @modzelem, @Mr_Kidada, @numma, @robertx, @Szczypioreg, @toworel, @Truski, @wonsz_smieszek
@Dominilc:
Nie dobijajcie. Miałem dwie torby, jedną podniosłem, o drugiej zapomniałem. Zgubiło mnie to, że rzadko go noszę.
stawiam na zdjecia z wakacji xD?