Aktywne Wpisy
kendal +95
Z upałów cieszą się tylko osoby przebywające w klimatyzowanych budynkach. Dla ludzi pracujących na zewnątrz jest to mordęga. Nie każdy może ubrać koszulkę i spodenki, ja na przykład muszę być w mundurze.
#pogoda #pracbaza #takaprawda
#pogoda #pracbaza #takaprawda
grubson234567 +255
Potężny prawicowiec, "masakruje" lewicę zalecając 12 godzinny dzień pracy i kult zapier***** wzorując się na komunistycznych chinach. Sam nie przepracował w sumie jeszcze nic. Czuję że będzie z niego dobry Bosak 2.0
#neuropa #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #gospodarka #praca #humorobrazkowy #4konserwy [at] ru #polityka
#neuropa #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #gospodarka #praca #humorobrazkowy #4konserwy [at] ru #polityka
1. idź na pocztę wysłać paczkę;
2. placówka nie obsługuje płatności kartą;
3. idź wypłacić 50 zł, wróć do placówki;
4. pani nie ma wydać. idź do apteki obok.
5. pani nie ma rozmienić. (tęsknym głosem "no niestety... przykro mi")
6. #!$%@? się, bo widzisz, że dyszki i dwudziestki kipią z szuflady kasy (popełniła błąd, że otworzyła kasę).
7. kup smoczek za 3 zł.
8. pani z obrażoną miną wydaje 47 zł.
9. rozpakuj ten smoczek i wyjeb to przy niej do kosza przy okienku.
10. wróć na pocztę i wyślij w końcu tę pieprzoną paczkę za 8,80 zł.
planowałem 30 minut na tę paczkę, a wróciłem po 1,5 godziny.
#michalkosecki #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
@michalkosecki: tylko ten punkt jest ewidentną niekompetencją pracowników. IMHO do reszty punktów powinieneś mieć chociaż trochę pretensji do samego siebie. W Polsce nie ma obowiązku posiadania terminali kart płatniczych (a jeżeli terminale są dostępne to placówki oblepiają się ich naklejkami, aby klienci mogli się zorientować o możliwości takiej formy płatności). Nie ma też obowiązku rozmieniania pieniędzy. Rozumiem, że tu chciałoby się liczyć na ludzką empatię i
A szczególnie polecam minipaczkę - i tania i wygodna, bo opłacona z góry.
@tgdnx:
tak naprawdę również nie. to jakaś gównoplacówka nawet bez tzw. punktu kasowego - ewidentny błąd Poczty Polskiej.
zawsze mam pretensje do siebie, tutaj już wracając wiedziałem, że powinienem kogoś wydelegować do tej paczki. :)
@michalkosecki: najzabawniejsze jest to, że w podobnej sytuacji pewnie też by mi ciśnienie podskoczyło, ale mogę sobie zza monitora poudawać bezgraniczne opanowanie i dopiec małą złośliwością ( ͡
@tgdnx: w życiu ważne są też takie małe przyjemności. :)