Wpis z mikrobloga

Sam crossfit spoko, ludzie śmieją się z robienia z crossfitu części stylu życia wielkomiejskiej elity, którą potem się chwalą w towarzystwie.
  • Odpowiedz
@mowiejakjest: juz ci powie. Prawdziwi mezczyzny wykopu uwazaja ze crossfit jest dla p--d boo z----------z 2h bez odpoczynku najciezsze cwiczenia. Nigdy o tym nie slyszeli nigdy tego nie robili.
Po prostu wg s----------k crossfit jest dla cipek, wegetarian i studentow prawa.
  • Odpowiedz
@sspiderr: chyba sobie kpisz xD najciezsze cwiczenia? to czemu w crossficie technika jest na poziomie uposledzonego dziecka? zalosne, kontuzjogenne wykonywanie cwiczen - zarowno na treningach jak i na tych paraolimpiadach co oni tam sobie organizuja. przeciez te smieszne podciaganie ala ryba wyciagnieta z wody to parodia wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale typowy crossfitowiec bedzie mi tu p-------l ze KIPPING PULL UP DAJE MOC EKSPLOZYWNA XD
Karoleer - @sspiderr: chyba sobie kpisz xD najciezsze cwiczenia? to czemu w crossfici...
  • Odpowiedz
@sspiderr: aha, swoja droga powodzenia z---------c 2h bez odpoczynku - klaniaja sie podstawy fizjologii, zapoznaj sie, zrozumiesz jaki jest sens czegos takiego. wrzucam kolejne materialy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Karoleer - @sspiderr: aha, swoja droga powodzenia z---------c 2h bez odpoczynku - kla...
  • Odpowiedz
@Karoleer: tu akurat chodziło o 2 maksymalne powtórzenia. Bez komentarza o samą idee takich zmagań, bo wrócimy do punktu wyjścia i kłótni o krusfit. Co do samej techniki to jak przykład słynnego martwego ciągu z postu wyżej - bo wynik. Specem od 3boju nie jestem, ale chyba nie powiesz mi, że na zwykłym fitnessie/siłce wszyscy wzorowo wyciskają, czy też profesjonalni trójboiści walą życiówki z nienaganną techniką?
  • Odpowiedz
@japco123: zalezy od okreslonej federacji, dyscypliny - strongmani maja to do siebie, ze "niewazne jak, wazne zeby poszlo" - co innego powerlifterzy, gdzie technika musi byc dograna bo inaczej powtorzenie nie zostanie zaliczone co np. mozesz zobaczyc na filmiku z martwym powyzej. kolesiowi nie zaliczyli martwego bo za szybko odlozyl sztange. wiesz, kwestia tego czy przecietny czlowiek robi wszystko dobrze to dosc zlozona sprawa - wiadomo, sa lepsi, sa gorsi,
  • Odpowiedz