Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
- Ile to ma pojemności?
- Starając się nie zwracać uwagi na bezpośredniość osobnika odpowiadam, że 600.
- A ile ma koni?
- Książkowo 102.
- Ooooo to więcej niż ja
- ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie zwracając uwagi na bezsens wypowiedzianego zdania zerkam na to czym Sebastian przyjechał. Renault Twingo. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z niekrytym zażenowaniem wracam do zakładania rękawiczek. Na odchodne rzuca mi jeszcze jedno pytanie:
- A na koło już wchodzisz czy jeszcze nie hehe?
Głębokie westchnięcie pod kaskiem. Kurtyna.
#coolstory #motocykle
Dla porównania chwilę później odbyłem ciekawą pogawędkę z dziadkiem, który zapytał się mnie czy nie jest mi zimno jeździć w taką pogodę. Pokazałem mu swoje ciuchy, membrany, podpinki ect.. Potem on przyznał, że kiedyś
@WujaAndzej: To w sumie odzwierciedla za kogo mają się szczury drogowe na drodze.
@querly:
trochę wiecej luzu panowie :)
Ma pan pół godziny? Bo koleżanka potrzebuje sesję topless na motocyklu.
Gx
Tak jakby mnie miało oburzać że co na skrzyżowaniu sebix to pokazuje mi kręcenie manetką, najwyraźniej nie zdając sobie sprawy że siedzę na 125cc :D
Do kierowcow (rowniez BMW i golfow) ja taki nie jestem. Mozecie podchodzic, patrzyc, zagadywac nawet w stylu sebka
i mozecie liczyc na pozytywna reakcje. A za chamstwo reakcja rowniez bedzie adekwatna. Co jeszcze mi
@bocznica: nie czują wstydu bo to nie jest głupie pytanie jeśli spojrzysz to z perspektywy sebixa, po prostu
Ludzie sa ciekawi i to jest normalne. Wybor jak taka sytuacja sie zakonczy nalezy do motocyklisty.
nie dziwie sie zatem czemu takie sytuacje uwazasz za irytujace
@bocznica: tak, jak pójdziesz do sklepu moto czy z częściami i wyjedziesz z głupim pytaniem, a na bank wyjedziesz i to nie raz i kolo się zacznie z nabijać, to jest buc czy miły pan?