Aktywne Wpisy

blunch +691
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz
#gielda
Dlaczego po prostu osoby zarabiające na giełdzie nie napiszą tutaj w co inwestować, żeby cały tag mógł zarabiać?
Nie czaję tego
Dlaczego po prostu osoby zarabiające na giełdzie nie napiszą tutaj w co inwestować, żeby cały tag mógł zarabiać?
Nie czaję tego

Mirki, jak mogę określić w wgecie żeby mi pobierało tylko png albo jpg?
Mam coś takiego: whet http://mojastrona.pl/gfx/{1..9}/{1..9}/1.{jpg..png}
Niestety {jpg..png} nie jej poprawnym zapisem, co wpisać zamiast tego?
man wget{jpg,png}chcesz. Dwie kropki robią zakres, jak na przykład wcześniej miałeś między jedynką a dziewiątką. Dla zapisów wieloliterowych nie ma to większego sensu (pomiędzyjpgapngjest nieskończenie wiele stringów).-A png,jpg. Po szczegóły odsyłam do mana. Ten mój zapis będzie próbował ściągać oba i sypał błędami jak nie będzie mógł.