Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +58
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
dariusz44 +869
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
To uczucie gdy czytasz relacje mirabelek z Hiszpanii, z ciekawości sprawdzasz zdjęcia z plaż z nad najlepszych kurortów, co drugi tam to 10/10, umięśniony, opalony, buźka jak u modela, tatuaże, a jeszcze być e takim w związku to każda koleżanka by zazdrościła ;) jeszcze ktoś mi powie że Polscy faceci to fajne chłopaki to zaśmieje mu się w twarz, piwny brzuch, za duże ciuchy, bladzi, fryzura na jeża bo inna to pedalska, bez porównania z tymi czekoladkami ;)) chyba teraz wiecie dlaczego tak nam się podobają ci faceci drogie mirki ;)
pisze to anonimowo bo pewnie zostałabym zjedzona przez niebieskich co jest normalne tutaj, ale pisze tylko samą prawdę:) #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #hiszpania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net ) Zaakceptował: XYZ
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeszcze kilkadziesiąt wpisów wcześniej, jak się Mirek jeden zapytał różowych, który typ sylwetki wam pasuje z widocznych na obrazku wysportowanych facetów, to
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: XYZ
poka te zdjęcia,bardzo jestem ciekaw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byłem w Hiszpanii na wakacje i większość na plaży to byli spasieni i starzy niemcy.
Hiszpanki same do mnie zagadywały - nie wiem czy to u nich norma,czy niebieskooki blondyn to to samo co enrique dla polek.
@BlueFeather:
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Wołam obserwujących: