Aktywne Wpisy
sildenafil +12
A Wy co byście zrobili gdyby to Wasze mieszkanie zostało przeszukane pod waszą nieobecność? A Wam nie postanowiono by nawet zarzutów? Może bylibyście w pracy, albo na urlopie, a może leżycie w szpitalu. I w tym czasie drzwi do Waszego mieszkania zostają zniszczone, a wasze prywatne rzeczy zabrane przez nieznanych wam sprawców. Może na stole pozostawiliście resztki śniadania, a łóżko nie było pościelone? A może włamywacze przeszukując wasze dokumenty znaleźliby kompromitujące was
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Napisał chwile do mnie koleś z roku, gadka szmatka po czym pyta czy umiem na kolokwium - uczciwie mówie ze 95% wykute na blachę.
A w odpowiedzi słyszę: hehe to pomożesz mi, bo kaca miałem i nie mogłem sie uczyć.
#studbaza #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
@peszmerd:
A to juz wiem dlaczego dyplomy polskich szkol wyzszych sa gowno warte :)
Po prostu ida tam ludzie z zalozeniem "jakos to bedzie, wazne by sie #!$%@?", a wykladowcy zamiast zajac sie problemem to klada lage na to wszystko tak samo jak studenci.
Do gówwardu, jak nie chcesz sie uczyc to idz do zawodowki albo w ogole rzuc szkole. Po 18 nikt ci
Btw. Nie jestem #!$%@? ktory ludziom nie pomoże, bo wpadają do mnie regularnie na korki, a imprezuje sie z piatku na sobote xD a jak ktos wali prosto z mostu ze liczy na to ze mu napiszę kolosa, to chyba z #!$%@? na łby sie pozamienial, bo czemu mam ryzykować zostanie #!$%@? za sciaganie?
Tu sie ściąga. Ściąganie to zaradność.
"Oderwanie od cyca" było ciężkie, ale stanowcze i dzięki temu też odsiałem osoby, które nic w zamian nie dawały, a zostały się same "coop agreement", gdzie człowiek się wzajemnie uzupełniał.
@looongier: Jak będzie komuś coś pisał, to może zostać uznane za ściąganie. Ma ryzykować uwalenie egzaminu, bo jakiś idiota wolał pić zamiast się uczyć?
@Oude_Geuze:
kiedyś były i studenty były tak samo #!$%@?
@looongier: przeczytaj co napisalem wyzej, daje ludziom korki, a to ze kolosa za niego nie napisze nie znaczy ze jestem #!$%@?. #!$%@? jest ktoś liczacy ze sie przeslizgnie