Wpis z mikrobloga

Pewnie ktoś już o tym pisał wyżej. Skoro nie mogły się skontaktować ze 112 to dlaczego nie napisały choćby smsa do rodziny, znajomych że coś się z nimi dzieje?

@dizel81: Ja bym jeszcze zadał pytanie czemu nie mogły się dodzwonić na ten numer. Brak zasięgu? Jeśli tak to możę próbowały pisać do rodziców, tylko wiadomości nie poszły, a BYĆ MOŻE telefon nie zapisywał draftów?
  • Odpowiedz
1. Są dwie nastolatki, wychowane w duchu, że cały świat jest przyjaznym dla nas miejscem
2. Jadą do miejsca gdzie jest mnóstwo dzikich zwierząt i teren w którym niełatwo o upadek i śmierć
3. Spadają w przepaść
4. Wyprawa nie okazuje się fajną przygodą jak widziały na filmach dokumentalnych
5. Prawdopodobnie ranne, może jedna gdzieś utkwiła i musiała obciąć sobie stopę aby się wydostać.
6. Próbują używać aparatu foto jako latarki
  • Odpowiedz
tak sobie mysle dlaczego tylko polaczenie alarmowe. jezeli mamy zalozona blokade na klawiature ( szlaczek albo szereg cyfr) to wtedy bez znajomosci kodu odblokowujacego mozemy wykonac tylko polaczenie alarmowe wlasnie. to moze wyjasniac dlaczego nie dzwonily do kogos innego - w chwili proby nawiazania polaczenia to nie one probowaly dzwonic
  • Odpowiedz
@I_try_to_talk_to_you: a ja mam to w dupie. Nawet gdyby to byla swiatowa oaza pokoju i spokoju to bym mial ja w dupie. Ja mam beke z tego goscia i jego debilnej odpowiedzi. Zreszta napisalem, ze w turcji czy gdzies, nie wiem co to bylo, bo jak juz pisalem, mam to w dupie. Zreszta moja matka byla na wycieczce gdzies i ich ochrona jakas z karabinami eskortowala. Ciekawe co ci dadza
  • Odpowiedz