Aktywne Wpisy
WielkiNos +772
Przecież to jest tragiczne! Zamiast promować, że dziecko fajnie samodzielnie myśli głupia baba pokreśliła wszystko żeby tylko było na jej i żeby dziecko zgnoić. I to już od najmłodszych lat.
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
kaczorgeddon +1506
Mirki z #gdansk #gdynia #trojmiasto, może nie jest to idealne miejsce do tego, ale tonący chwyta się brzytwy. Mam problem z kobietą (ok 45lat), która wprowadziła się do mojego mieszkania i nie chce się z niego wyprowadzić. Szukam 2-3 osób, które zamieszkają w mieszkaniu 2-3 doby i zadbają o dobrą atmosferę. Zapłacę za cały pobyt. Może możecie kogoś polecić?
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
Od czego by tu zacząć. Mam +20 lat i powoli kończę studia, z kobietami nigdy wielkiego problemu nie miałem. Byłem w kilku związkach, w niektórych krótszych, w kilku dłuższych. Parę miesięcy temu zakończyłem dość długi związek z kobietą, którą kochałem lecz ona nie kochała mnie, w zasadzie nie wiem dlaczego wcześniej tego nie zakończyłem. Może z faktu, że nie lubię być sam? Starałem się, wspierałem ją a ona nigdy mnie nie doceniła, nie potrafiła powiedzieć miłego słowa czy spróbować zrobić coś dla mnie, ale przechodząc do meritum. Od tego czasu umawiałem się z trzema kobietami, z jedną odbyłem kilka spotkań lecz doszedłem do wniosku, że jest zbyt irytująca i zakończyłem to bo nie widziałem sensu w dalszym marnowaniu czasu. Druga jak się okazało po pierwszym spotkaniu liczyła tylko na seks co kompletnie mi nie leży bo szukam kogoś do związku a nie przygodnego seksu. Z trzecią naprawdę dobrze się dogadywaliśmy, poszliśmy na randkę po czym jak mi się zdawało obojgu się podobała i mieliśmy spotkać się ponownie. Po dwóch dniach rozmów jak zawsze, zadzwoniła i powiedziała, że co najwyżej mogę zostać jej przyjacielem. I tak się zastanawiam bo często słyszę, że jestem przystojny, inteligentny, z pieniędzmi problemów nie mam, by zagadać na ulicy również a jednak nie mogę znaleźć odpowiedniej kobiety z którą dałoby się stworzyć zdrowy związek.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net )
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Próbuj nadal a trafisz w końcu na swoją, na szczęście masz już jakieś doświadczenie.
To jest anonimowy komentarz
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Wołam obserwujących:
Wołam obserwujących:
Komentarz usunięty przez autora
Chyba że nie wyczułem ironii
Wołam obserwujących:
Wołam obserwujących:
Wołam obserwujących: