Wpis z mikrobloga

@Perlo: a moim zdaniem AMA z kelnerem byłoby całkiem ciekawe gdyby kelner obsługiwał restauracje na najwyższym poziomie gdzie to nie iest zwykłe przynieś zanieś i posprzątaj. Znajomy kelner mi kiedyś opowiedział, że jeden klient chciał wino które akurat im się skończyło. To on powiedział klientowi że może załatwić mu to wino ale będzie go kosztowało 3 razy więcej niż w karcie. Klient się zgodził, a on po prostu poszedł do
  • Odpowiedz
@Perlo: @exdami: Reddit ma łatwiej bo założony był w USA i tam się przyjął. Inne kraje podglądają Amerykanów na każdym kroku i stąd taki sukces tego portalu.

Niestety ale sam wykop nie dba zbytnio o to by robione były u nas ciekawe ama a moim zdaniem to nie takie trudne. Jeżeli już jesteśmy przy politykach to nawet ama z Kijowskim zrobiłoby niezłe zamieszanie jeśli chodzi o nasze krajowe
  • Odpowiedz
@Perlo: Serio?? Przecież nikt Cię nie zmusza żebyś to czytał. Dla mnie każda relacja z miejsc, z którymi nie mam do czynienia jest ciekawa. Na wszystko w życiu mi czasu nie starczy, więc cieszę się że mogę o tym przeczytać i zapytać o nurtujące mnie kwestie.
  • Odpowiedz
@Perlo: Jeśli już jesteśmy sto lat za redditem, to z powodu takich wpisów jak twoj. Tam wielokrotnie były ama z pracownikami restauracji i nikt nie miał z tego powodu kompleksów.
  • Odpowiedz