Wpis z mikrobloga

#ama z kelnerka xD ja p------e co ja czytam xD jestesmy sto lat za redditem XD tam wozniak, obama itd u nas kelnerka xD kelnerka! k---a pewnie polowa z nas robila w gownorobocie za mlodu albo bedzie, ale nie... poznajcie tajniki pracy w RESTAURACJI (xD zawsze kisne) PIZZAHUT xD
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@coolcooly22: jasne reddit to taki sam rak jak wykop ;) nie mowie ze nie, ale serio kogo normalnego interesuje praca kelnerki xD opowiem Wam o tajnikach pracy kelnerki "przynosi jedzenie i liczy na anpiwek" xD koniec k---a, tadam xD
@fromthesecondside: a ta kelnerka byl mlody albert einstein #pdk
@unko: no takie tez sa wiadomo, tylko kiedy u nas bylo ciekawe ama? ja poza c-------i
  • Odpowiedz
@JulioIglesiasSexualPredator: to bys sie nic nie dowiedzial... "lubie moja ekipe jest tam tak fajnie" i inne p--------o, a prawda jest taka ze 90% prac kelnerskich to c-----y menadzer z batem nad toba, irytujacy klienci i z-------l w pocie czola ;) nic by Cie to nie przygotowalo do sprawy
  • Odpowiedz
@Perlo: Bylam kelnerka, korepetytorka, hostessa, kolporterka ulotek, tatuowałam henną, haftowałam, szyłam i mi k---a nigdy na myśl nie przyszło żeby ama robic bo milo tylu prac nie uważam żeby bylo tam coś co ludzie muszą koniecznie wiedziec xd beka z tego ama xd
  • Odpowiedz
@tahini: no bo to sa zawody w ktorych kazdy z nas pracowal jak byl mlody. nie ma w nich nic nadzwyczajnego, ot zapierdzielanie za gownopieniadze bo nic innego sie jeszcze nie potrafi ;)
  • Odpowiedz