Aktywne Wpisy

Goronco +318
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
źródło: temp_file3005467395982742201
Pobierz
Szczupix37 +257
źródło: 20240517_134143
Pobierz

Najlepsze ze tutaj ciekawych osob nie brakuje, tylko sa na tyle ogarniete, ze nie widza sensu robienia AMA na portalu ze smiesznymi obrazkami.
@LuterKingg: to prawda, ale to jak wybieranie miedzy zlym a gorszym contentem ;)
PS.
Ja chętnie przeczytam ama jak i ile zarabia się na ustawionym jackpocie
@sokytsinolop: tyle ze dupa Cie piecze i musisz pisac jakies glupoty. lotto losowane na zywo tez mam pewnie ustawione a wszystko to spisek zydow i masonow. nie chce nic mowic, ale jak ktos wszedzie widzi takie rzeczy to trzeba sie leczyc
A o czym innym świadczą woje wpisy, że: "Na reddicie to kogo tam nie było". Kompleks bycia człowiekiem drugiej kategorii - polaczkiem.
Chcesz AMA na poziomie? Zostań miliarderem i zrób AMA o sobie. Na pewno wykopię.
Btw Ciekawym wyznacznikiem jest dla Ciebie poziom AMA, ktos bogaty to poziom wysoki? Nie kazdy kto ma
@Perlo: tak, a takie AMA z Obamą wygląda tak, że odpowie na 5, max 10 pytań, z czego będzie unikał trudnych, rzuci jakimś żartem czy dwoma na rozluźnienie i koniec. Zwykła zagrywka PR. Jest wiele znacznie ciekawszych AMA.
Jasne, że nie każdy bogaty... (itd).
Tam po prostu ludzie mają inny poziom życia i tyle. Myślisz, że na Białorusi albo w jakimś Zimbabwe miałbyś ciekawe AMA? Nie. Dlaczego? Bo oni mają jeszcze większe problemy jak my i dla nich niesamowite może być "AMA - wyjechałem do Polski i pracuję jako kasjer".
Tutaj znowu ja pojadę polaczkowatością ale to dlatego, ze jak powiedział klasyk "bo to mnie boli, nie"? Dlaczego