Wpis z mikrobloga

#ama z kelnerka xD ja p------e co ja czytam xD jestesmy sto lat za redditem XD tam wozniak, obama itd u nas kelnerka xD kelnerka! k---a pewnie polowa z nas robila w gownorobocie za mlodu albo bedzie, ale nie... poznajcie tajniki pracy w RESTAURACJI (xD zawsze kisne) PIZZAHUT xD
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@coolcooly22: Kolejny z cyklu nie wiem ale się wypowiem - na Reddicie można też pisać bardzo "niepoprawne" opinie - różnica , że dla wykopowego bydła niepoprawnośc polityczna to 'GURWA CIAPACI DO GAZU HEHE XD' Takiego czegoś nie można pisać na żadnym cywilizowanym portalu - i dobrze.
  • Odpowiedz
@Perlo: oczywiscie, ze jestesmy sto lat za redditem. U nas rasizm, mizoginia i nasz znak towarowy - czysta polska zawisc kroluja ()
  • Odpowiedz
@exdami: za to reddit jest tak lewacki ze tego sie czytac momentami nie da ;) oba serwisy maja wady
@Kristof7: Nic kompletnie. Obama byl tylko przykladem, jak widze zlym bo teraz bedziemy o politykach gadac. Chodzilo mi o "wielkosc" osoby, nie o funkcje ktora sprawuje.
  • Odpowiedz
@Kristof7: reddit jest raczej ogolnoswiatowy, udzielaja sie tam ludzie wszystkich nacji.

A jeśli u nas takie ama sie podoba to tez nie wiem gdzie jest problem. W tyle jesteśmy, ale jako spoleczenstwo, a to ama niczemu nie dowodzi.
  • Odpowiedz
@Perlo: no jest troche lewacki, ale np. w sprawie emigracji, co mnie zaskoczylo, najwiecej karmy we wpisie, ktory czytalem mialy osoby, ktore parafrazujac, pisaly, ze europa kopie sobie grob.
  • Odpowiedz
@Perlo: aha i zauwaz, ze takich ama jak kelnerzy itd. reddit mial tysiace jeszcze zanim ktokolwiek wiedzial co to jest wykop, wiec sie nie czepiaj
  • Odpowiedz
@exdami: dalej ma, tylko to tez inna specyfika, bo to miedzynarodowy portal i czlowieka spoza USA moze interesowac cos co dla mieszkanca tego kraju jest oczywistoscia i nie ma sensu o tym dyskutowac.
  • Odpowiedz
@Perlo: Przypominam ci, że jesteś na portalu, na którym do niedawna noblista były prezydent wrzucał swoje nagie zdjęcia i tłumaczył się z afery która obiegła cały świat.
  • Odpowiedz