Wpis z mikrobloga

rozstanie z gracikiem mym, kupiony za 1500zł przejeździł 3,5 roku dzielnie wożąc mnie do pracy na pełnej k----e, nigdy nie oszczędzany, woził graty do wykończenia domu często przeładowany i zawsze dojechał do celu nawet na ten złom, przerdzewiało mu mocowanie amortyzatora i nie bardzo było co spawać, kochałem ten wóz ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#pokazauto #renault #smutnazaba #feels #gorzkiezale
elemenTH - rozstanie z gracikiem mym, kupiony za 1500zł przejeździł 3,5 roku dzielnie...

źródło: comment_CUZbLYtwbsSXe9t0lGRe8Cn3At4YZa0H.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@01ab: ej nie wiem, mam farta, oglądałem od gdzieś roku czasu różne takie do 2,5k bo i tak coś jest zawsze do stargowania a nie wiedziałem jak meganka długo pojeździ, szukałem tylko takich blisko domu bo szkoda paliwa jechać więcej jak 10-15km, bez ciśnienia. Akurat było ogłoszenie, gość chciał 2200, było kilka mankamentów, brak przeglądu i OC na finiszu no to mówię, zrobimy przegląd to biorę bo ma tylko 2
  • Odpowiedz
@xetrov: sam myślałem, że już wyginęły, ogólnie szukałem auta bez rdzy właśnie bo z rudą w dłuższej batalii się nie wygra bo śrubki można kręcić, co popsute wymienić ale ruda to walka z wiatrakami.
  • Odpowiedz