Aktywne Wpisy

dan-ok +782
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
źródło: temp_file6659697043377004778
Pobierz

Podobna tematyka, tylko gość robi experyment, nie oglądałem ale mój #rozowy stwierdził że fajne :).
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, tu nie chodzi o słodzenie herbaty, tylko o to, że w bardzo wielu produktach już ten cukier jest. Życzę powodzenia w szukaniu zamienników popularnych produktów, które w składzie zamiast cukru mają stewię.
Kiedy hormonu wzrostu mamy najwięcej? Podczas snu oraz po treningu, 3 miejsce to bodajże w czasie okresowego postu(intermitent fasting). Dlatego osobom które chcą schudnąć, nie poleca się po wysiłku od razu jeść, bo wyrzut insuliny (cukier to rowniez węglowodany każdego typu) zabija ten
Film dotyka głównie społeczeństwo w USA. Obczajcie sobie jakie oni tam w---------ą porcje.
Jakby przeciętny Polak poszedł tam do losowej knajpy i zamówił obiad, to by się jedną porcją na najadł wraz z całą rodziną.
Dwóch braci-bliźniaków przez miesiąc przeszli na dietę, jeden na niskotłuszczową, drugi na niskocukrową.
obaj czuli się słabo i wniosek był z tego taki że najgorsze jest połączenie tłuszczy i cukrów oraz jedzenie przetworzonej żywności.
A definicja przetworzonej żywności to: zapytaj się swojej babci, czy dany produkt uważa
Dorośli może mają doświadczenie i wiedzą co jest dobre a co złe(zazwyczaj), natomiast dzieci które nasłuchają się reklam mogą zostać ogłupione niczym obywatele Korei Północnej(że Kim Dżon Ón jest bogiem i takie sprawy).
Dalej idąc: chciałoby się rzec, że to rodzice kontrolują dzieci. Ale powiedzmy sobie szczerze - co to za rodzic który nie pozwala swojemu