Wpis z mikrobloga

@JBFC: jaki niby bol d--y, sam mam ze 4 rozne konta. jestem poprostu zdania ze dosyc nudno sie gra biegajac i bijac slabszych. wole jakis noze zeusy pistole etc. na zalaczonym obrazku widac ze szanse raczej przeciwnik mial tylko grali jak debile wiec raczej ich nie zaluje.
  • Odpowiedz
@widaczew:
Ale spokojnie, ten system działa trochę inaczej. Jak smurfowi dobrze idzie to szybko zaczyna być parowany z graczami z bardzo wysokim elo, mimo że sam posiada stosunkowo niskie, więc jego n-----------e noobków skończy się bardzo szybko.
  • Odpowiedz
@bear2112: błędy można równie dobrze wyłapać grając normalnie. Awansując w końcu trafisz na poziom, na którym będą wykorzystywać twoje słabości i stopniowo nauczysz się czemu pewnych nawyków unikać. Czasami różnica między graczami jest tak duża, że nie dasz rady ogarnąć wszystkiego co się stało, po prostu zginąłeś i tyle.
  • Odpowiedz
@JBFC: jeśli twoja jedyna odpowiedź na sensowne argumenty to "ale ból d--y", to już widzę, czemu musisz się dowartościowywać na słabszych graczach.

@Flypho: tak, system tak działa, ale jednak taki delikwent zdąży zepsuć kilka gier innym.
  • Odpowiedz
  • 5
@JBFC: Ech. A miałem Cię za normalnego spoko typeczka.

Nie dziwię się, że np moja znajoma, która wcześniej nie grywała w fpsy ale zainteresowała się ceeskiem traci zapał do gry.

I niech nikt nie p------i, że z takiego meczu silvery wyciągną coś przydatnego. Tam są zwykle osoby które nie umieją biegać i strzelać. Tego się nie nauczysz patrząc na kogoś, to przyjdzie z czasem. A dopóki tego nie umieją, to
  • Odpowiedz
@JBFC: @bear2112: Teraz sytuacja z drugiej strony. Wy jesteście na swojej randze koksów, ale głównym bohaterem jest Brajanek. Brajanek od zawsze cierpi na poważne n----------e mózgowe, w dodatku błędy wychowawcze rodziców zaskutkowały amputacją rozumu i godności człowieka u Brajanka. Skutkiem tego jest on teraz krzykliwy, nieznośny i złośliwy. Niestety jego rodzice nie kontrolują wydatków swojej "na pewno nie pociechy", więc kupił on sobie "kanter strajka", którego się naoglądał
  • Odpowiedz
@bear2112: @Flypho: @widaczew: @Piesa: prawda jest taka że sracie się o te rangi jakby były święte. W czasach 1.6 nie było cip płaczących o obrazki pod avatarem tylko grało się na każdego, niezależnie od poziomu, a poziom gracza był oceniany pod kątem jego umiejętności

Ale te nowe pokolenie fpsowców zrobiło się delikatne i płaczliwe
już już, oj oj :<
  • Odpowiedz
@JBFC: Były też setki cheatów, modów i spamu na serwerach. Stary CS 1.6 to był po prostu syf nie nadający się do poważnych rozgrywek.
  • Odpowiedz
@JBFC: Rangi są po to, żeby można było własnie grać na ludzi na swoim poziomie i pozwolić innym ludziom grać na swoim. Tak, żeby każdy mógł wyciągać przyjemność z gry i z czasem rozwijać coraz bardziej swoje umiejętności.

I widać jak dużo grałeś w 1.6, jak chcesz wrócić do tego o czym mówisz, to graj uproszczone, bedziesz miał mecze 10 vs 10 jak w 1.6 ;) Mixy w 1.6 wszyscy
  • Odpowiedz
@JBFC: zrobiles z siebie debila i gadasz brednie o placzu? zamiast bicie uposledzonych graczy ze stazem 40 minut pocwicz lepiej semantyke. oby ci na lemie nastoletnich polskich premade dobieralo, ktorzy od silvera range wbili za pieniadze
  • Odpowiedz
@JBFC: "hurr durr za moich czasów nie było szkół pływania, łojciec mie rzucił do wody i krzyczał płyń Sebek xD" wiesz, czasy się zmieniają, wprowadzane są nowe rzeczy, które mają sprawić, że rozgrywka staje się przyjemniejsza i bardziej dopasowana do potrzeb ogółu, sam czasem popykam w 1.6 na koksów z kosmosu, ale wtedy to jest mój wybór i nie jestem wtedy w żaden sposób z tego rozliczany(brak rang). Kiedy w
  • Odpowiedz
@Piesa: @widaczew: o kuźwa, teraz widzę jakie ściany tekstu tu lecą xD Musicie być bardzo przywiązani uczuciowo do rang skoro aż tak emocjonalnie reagujecie.

Poczytam jutro rano w busie, teraz szkoda mi wieczoru. Jedynie czytam że coś tam @asenjo krzyczy o robieniu z siebie debila, weź wypunktuj bo nie potrafię nadążyć za Twoim tokiem rozumowania. Raz biję smfc/ge jak jestem w formie, raz lemy, a czasem s1
  • Odpowiedz
@JBFC: xDDDD

Polecam zacząć czytać to co piszemy zamiast cały czas mówić, że to rang nam szkoda.

Odnoś się do tego co piszę albo wcale :)
  • Odpowiedz
@JBFC: kolego, gdzie tu widzisz płacz? Napisałem ci co mi się nie podoba i to uargumentowałem. Czemu jeśli ktoś nie zgadza się z twoim zdaniem zarzucasz mu płacz. Nie wiesz jak wyglądają argumenty? Nie piszę, że smurfów powinno się banować, stwierdzam tylko, że to nieuczciwe wobec innych graczy i twórców gry, którzy po coś ten system rang zrobili. Mam nadzieję, że nie usuniesz mi tego komentarza i nie zarzucisz oszczerstw
  • Odpowiedz
Bodajże @asenjo prosił o wrzucenie tego, jako możliwość repliki pomimo zczarnolistowania (nie moje)

@JBFC: a kim jest osoba, ktora notorycznie produkuje rasistowskie, ksenofobiczne tresci, bedac osoba publiczna? dla mnie smieciem. jesli bycie w staniem dokonac oceny moralnej w rytm filozofii obiektywizmu (bez p---------a, ze nic nie jest biale albo czarne. irracjonalna nienawisc jest czarna, nie biala) jest dla ciebie sebastianowaniem, to moze rzeczywiscie juz cie dodam na te
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Piesa: edytowane, usunąłem inną wersję gdzie były same typowe bluzgi, zupełnie inny komentarz. Albo kolega @asenjo kłamie ;)
Piesa, nie zawracaj mi już d--y. Odpisuję z grzeczności, bo robisz za pośrednika
Elo
  • Odpowiedz