Wpis z mikrobloga

@soern: Czepiasz się.Koleś miał nadzieję,że film będzie spoko.Przynajmniej po obejrzeniu przyznał,że to g---o,na wykopie znajdą się tacy co nawet po obejrzeniu tego czegoś zdania nie zmieniają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ChytryPredator: Co innego kiedy ktoś pisze.
"kurcze te recenzje nie są przychylne, miejmy nadzieję że film nie jest tak zły jak 97% wszystkich recenzji wskazuje"
a co innego gdy narzucasz swój tok myślenia wszystkim na około, zarzucając brak wiedzy tematycznej oraz ogólny brak profesjonalizmu dając jednocześnie do zrozumienia że racja jest jedynie po twojej stronie.
Mnie też zaatakował mimo że przedstawiłem czyjąś opinię a nie swoją. No ale cóż.
  • Odpowiedz
"kurcze te recenzje nie są przychylne, miejmy nadzieję że film nie jest tak zły jak 97% wszystkich recenzji wskazuje"

a co innego gdy narzucasz swój tok myślenia wszystkim na około, zarzucając brak wiedzy tematycznej oraz ogólny brak profesjonalizmu dając jednocześnie do zrozumienia że racja jest jedynie po twojej stronie.

Mnie też zaatakował mimo że przedstawiłem czyjąś opinię a nie swoją. No ale cóż.

@soern:
1. Stwórz chochoła
Resztę znasz najwyraźniej.
Joz - > "kurcze te recenzje nie są przychylne, miejmy nadzieję że film nie jest tak z...

źródło: comment_GDs5OxRODGpRcCrpZ55vqKOnxtpuwodX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz