Aktywne Wpisy

Beka z ludzi co zmieniaja opony dwa razy w roku w czasach kiedy można kupić dobre całoroczne. Może i maja odrobinę gorsze parametry w lato oraz w zimę, ale warto zauważyć że przez sporą część roku jest okres przejściowy kiedy są znacznie lepsze niż letnie i zimowe. #motoryzacja

Agui94 +681
Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
źródło: IMG_20241121_052632
Pobierz

źródło: comment_GIZlGhqwrBcKFnzKxafahpu7ghvVx74p.jpg
Pobierzźródło: comment_Pdd8y4PRCPJXsGIFSh1AaswlAkfe9jZG.jpg
Pobierz"kurcze te recenzje nie są przychylne, miejmy nadzieję że film nie jest tak zły jak 97% wszystkich recenzji wskazuje"
a co innego gdy narzucasz swój tok myślenia wszystkim na około, zarzucając brak wiedzy tematycznej oraz ogólny brak profesjonalizmu dając jednocześnie do zrozumienia że racja jest jedynie po twojej stronie.
Mnie też zaatakował mimo że przedstawiłem czyjąś opinię a nie swoją. No ale cóż.
@soern:
1. Stwórz chochoła
Resztę znasz najwyraźniej.
źródło: comment_GDs5OxRODGpRcCrpZ55vqKOnxtpuwodX.jpg
Pobierz