@simperium: Jest przecież link do stravy i napisałam, że zjazd do Tylmanowej, a podjazd od Knurowa;) Jechałam głównymi na odcinkach między przełęczami, więc ruch średni, ale był. Sporo mógł zrobić dzisiejszy dzień.
@Eestel: Gonił mnie zmrok. Następnym razem po drodze na zamek i Słowację odbijam;) Kasi niestety nie widziałam.
@AnyColourYouLike: E, spokojnie byś dał radę, nie przesadzaj. Cały czas jest jeden gradient i naprawdę stosunkowo płasko:) Jezioro to się podziwia dojeżdżając do przełęczy!
@wspodnicynamtb: Już nie pamiętasz jak mi szło (dosłownie) jeżdżenie po górkach w Rudnie? xd Jak będę w stanie zrobić setkę na sensownym tempie to wtedy będę myśleć nad górkami
IKEA wielkimi banerami proklamowała, "50 zł za każde wydane 500 zł".
Koszyk miałem na 1960 zł, więc dobiłem do kwoty koszyka 2015 zł, żeby mieć 200 zł karty rabatowej, zamiast 150. Jak, k...wa? Sklep pokazywał razem: "2015 zł."
Jechałam głównymi na odcinkach między przełęczami, więc ruch średni, ale był. Sporo mógł zrobić dzisiejszy dzień.
@Eestel: Gonił mnie zmrok. Następnym razem po drodze na zamek i Słowację odbijam;)
Kasi niestety nie widziałam.
@wspodnicynamtb: przepraszam, nie zauważyłem linku na cyfrze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A na takie podjazdy to jeszcze mi brakuje z dwóch miesięcy intensywnej jazdy...
Jezioro to się podziwia dojeżdżając do przełęczy!