Wpis z mikrobloga

#gearbest

Elo Mirkasy, wszyscy pytają spytam i ja. Kupiłem na Gerabest Lampę UV do paznokci kobiecie. Kupiłem ją 17 lutego, wysłano ją paczką nierejstrowaną18 lutego a dziś mamy 25 marca i lampy dalej nie ma. Czy z waszego doświadczenia jest powód do obway? Z GearBest kupowałem już parę rzeczy i zawsze dochodziło po ok 20-25 dniach. Teraz to już 37 dzień od wysłania. Poza tym na profilu gearbest nawet gdy paczka jest nierejstrowana to powinno pokazywać jej historię z magazynu oraz z chin a tam cały czas wisi "undefined". Jakieś pomysły lub sugestie?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomdeX:

Każdy ma jakieś swoje przygody i doświadczenia z tym sklepem. Wie średnio po jakim czasie dochodzą od nich paczki, stąd pytanie. Chyba nie trzeba być geniuszem, że mając taką wiedzę można oszacować czy należy się martwić czy dalej cierpliwie czekać.

"Zamiast pytać się na wykopie, trzeba napisać do nich... My to nie
  • Odpowiedz
@TomdeX: To akurat jest najmniej istotne ale jak byś przeczytał ze zrozumieniem treść mojego pytania to by nie było problemu z odpowiedzią. Pies j---ł te grosze tu bardziej chodzi jak się nie trudno domyśleć o to czy ta paczka dojdzie czy mam się obrazić na pół chin i szukać innego wiarygodnego portalu bo suma summarum najbardziej mi zależy na przedmiocie a nie na piniondzach. Tyle czekania i kolejny zawód?

Wiem
  • Odpowiedz
@Damian771 @lukasz3544 @TomdeX: Nie o dziwo nr paczki to cyfry z literami G**********XX ale ani na 17track etc ani na sugerowanej poczcie przez GearBest (Sweden surface mail Feb 17, 2016 ) nie widzi tej paczki, co więcej w systemie GearBest gdy klikniesz w tracking wyskakuje "undefined". Nie jestem pewien czy publiczne podawanie nr paczki to rozsądne posunięcie :) Słabo to wygląda by tyle czasu paczka szła.....
  • Odpowiedz