Aktywne Wpisy
Lazurka +702
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Spawixon +636
Witajcie Mirasy, Mirki, Mirabelki, ludzie i kobiety. Znajomy nabył Chuwi Vi8 w Anglii, kupiłem od Niego za 360 zł (czy to był cebula deal ?). Zastanawiam się czy są jakieś modyfikację ROM jeśli chodzi o andka. Ale bardziej mi zależy na zmodyfikowanym 8.1. Najlepiej żeby był jak Windows 7 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Przyda się instrukcja jak zrootować to dziadostwo :F
Dobra olejmy modyfikację andka. Zależy mi tylko na roocie i odpowiedzi na pytanie :
Czy normalnie na tym instaluje windowsa poprzez pendrive na OTG ?
Czy jest modyfikacja jakaś dobra, co zmienia windows 8.1 bo nie przyzwyczaje się do tego systemu #!$%@?...
Problem jest jeden - to zależy. Jeśli zostały wymuszone jakieś Secure Booty czy inne gówna możesz nigdy nie zainstalować. Raz kolega kupił sobie Asusa i chciał Windows 7, a on nie ruszał w ogóle.
@fervi:
Roota mam teraz pytanie co z tyn MałymMiękkim
http://customizers-world.deviantart.com/art/Elune-for-Windows-8-1-379882888