Aktywne Wpisy

kartofel +211
#antykapitalizm
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
źródło: 1000019181
Pobierz
OCIEBATON +88
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000019181
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#bitcoin #kryptowaluty #decentralizacja
Jeżeli nie dojdzie do istotnej decyzji i zmian to bitcoin w obecnej formie nie ma szans funkcjonować poprawnie, co zresztą już teraz widać.
Czyli istnieją trzy obozy?
- Classic - wsparcie dla hardforka i zwiększenie bloku do 2mb - nie jest to
@kmicic77: A można spytać kiedy ten wizerunek był dobry? Rozsądni ludzie na komendę Bitcoin pukają się w głowę :) To od zawsze była łajba cyberpunków i jeśli korporacje dokonają abordażu cyberpunki ją zatopią...
Myślisz, że nie?
nullc to gmaxwell jeśli ktoś nie wie.
źródło: comment_eto2j3qmdVttL2HSPLN8QaEcfkbMvfN7.jpg
Pobierz@Pan_wskazowka: tak tu masz rację. Tak ja jak i cała reszta świata bitcoin która ma jakiekolwiek pieniądze w tym projekcie. Bitcoin jest tylko jeden i jeden pozostanie. Drugi obóz to poprostu (nazwijmy ich) zabłąkane owieczki.
80 najwyższej elitarnej klasy fachowców o tym nawet ja nie
@Pan_wskazowka: właśnie dlatego mam do Core pełne zaufanie. Cokolwiek by nie zrobili nie będą w stanie kontrolować bitcoina a jak popełnią błąd to już po nich. Żałuję często, że nie potrafię wyrazić się w sposób zrozumiały dla wszystkich ale jak widać nie zawsze muszę bo są tu ludzie w społeczności, którzy uzupełniają luki.
@pawlo74: właśnie go popełnili :), cieszę się, że się w końcu w czymś zgadzamy( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nowayman: no faktycznie ;) Właśnie widzę to na tych wykresach https://coin.dance/nodes
@pawlo74: Ciekawe info. Masz jakieś linki na poparcie?