Aktywne Wpisy

zsokiemowocowym +107
Dzisiaj podsłuchałem, że młody bierze, pół dnia wolnego bo ma rozmowę kwalifikacyjną, to ja szybko myk do kierownika i powiedziałem, że on do żadnego dentysty nie idzie tylko jest zdrajcą i kłamcą.
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza

wybryk_natury +254
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@Jason_L_McCabe: to trochę tak jakbyś wchodził na forum Golfa i pytał jak jeżdzą francuskie samochody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TaoMachine: nie no ja zasadniczo tym się specjalnie nie przejmuje, jakoś mnie to nie dotyczy (ani nie jestem kobietą, ani nie jestem facetem poszukującym związku etc.), ale czasami trudno przejść obojętnie obok tekstów o tym, że to fajnie że mąż wali żoną w ścianę, przecież ona głupia jest...
z jednej strony jakaś szalona fala anytislamska, jakie te arabusy złe, brudne i zacofane... z drugiej strony czasami
Takich jest jednak zdecydowana wiekszosc i to, ze Ty znalazles sobie rozowego ktory nie jest taki, nie oznacza, ze inni rowniez fizycznie mogli znalezc takiego. Lub jak w moim przypadku, znalezli, ale nie przeszkadza im to cisnac beki z innych rozowych.
Ja osobiście bynajmniej uświadczam się w przekonaniu, że kobiety powinno oceniać się chłodnym okiem - nie dać ponieść się emocjom i hormonom.
@Jason_L_McCabe: Gdyby standardem było mycie się raz dziennie, to świat byłby lepszy. Niektórzy ciągle uważają że można brać prysznic co drugi dzień bo przecież oni nie smierdzo. Przejdziesz obok takiego i zbiera ci się na wymioty.
Niestety sam mam bardzo wrażliwy węch i czasami chciałbym żeby ludzie myli się tylko rano albo tylko wieczorem
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo uderzająca w tych wpisach jest ta "płciowa asymetria": kobiety nie mają zainteresowań, kobiety zdradzają na Erasmusie etc., mężczyźni, a szczególnie społeczność wykopu