Aktywne Wpisy
pepe998 +15
Sebke idzie na rekord: 20 sekund i z 8 kur-w się naliczyłem, a to dopiero połowa filmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#frajerzyzmlm #heheszki #sebcel #biznes #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #mlm
#frajerzyzmlm #heheszki #sebcel #biznes #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #mlm
SynMichaua +9
Pojechałem na weekend z dzieciakami i żoną do Łodzi. Duże miasto, wiele oferuje, nowe wspaniałe ZOO, tanie hotele, tak sobie myślałem.
O jakże się pomyliłem! Poza ul. Piotrkowską na której jest większy ruch nic na Krupówkach i więcej Ukraińców niż Polaków, cała reszta to się zgadza z #memy o #lodz
Jeżdżę po Polsce regularnie, od #gory po #mazury nigdy nie spotkałem w Polsce takiego miejsca. Miasto wygląda na zmęczone życiem. Wszędzie pełno
O jakże się pomyliłem! Poza ul. Piotrkowską na której jest większy ruch nic na Krupówkach i więcej Ukraińców niż Polaków, cała reszta to się zgadza z #memy o #lodz
Jeżdżę po Polsce regularnie, od #gory po #mazury nigdy nie spotkałem w Polsce takiego miejsca. Miasto wygląda na zmęczone życiem. Wszędzie pełno
#wybory #niemcy #polityka
@Szrlh: oni też tam mają takie tvny i gazety wyborcze.
@karmazynowyklaun: trzeba być debilem żeby się cieszyć z tego, że do władzy dochodzi antypolska partia
@karmazynowyklaun: Sądząc po wyniku narodowych socjalistów, muszą mieć też sporo "frond" i "niezależnych".
@megawatt: ubliżasz mi? Czy tak ci się wymsknęło? Dziwne, żeby w suwerennych krajach miały dochodzić jakieś pro inne państwa partie, nie sądzisz?
@Szrlh: Nie masz pojęcia, to może nie komentuj? Niemcy nie są takimi ksenofobami jak my. Od dawna są przyzwyczajani do murzynów przez Turków. Z tym, że sporo uchodźców murzynami nie jest i ci z Afganistanu i Iraku na ulicach Berlina w ogóle się nie wyróżniają. Wielu z nich ma zawód i dość dobrze mówi po angielsku...
Oj uwierz mi, pracuje dla Niemców i nawet nie wiesz jak bardzo nie lubią arabów i murzynów.
Ja mam nadzieję, że to tylko żółta kartka (a Merkel zmieni podejście). Bo za bardzo zależymy od kondycji i podejścia Niemiec, bez nich jako odbiorców naszych towarów leżymy, więc dobra sytuacja polityczno-gospodarcza w Niemczech jest naszym żywotnym interesem.
@karmazynowyklaun Dlaczego nie pochwalisz się wynikami
@corpus_amygdaloideum: przecież masz podane, że to Sachsen-Anhalt. W pozostałych landach 12% i 10% dla AfD.
Tu nie ma nic do chwalenia, przedstawiam to jako ciekawostkę.