Wpis z mikrobloga

to jest argument przeciwko biedakom-robakom.

to w odpowiedzi na twoje utyskiwania na duże koszta automatów.

@frogfoot:
K---a, ludzie, co z wami nie tak? Wszystkim się jakiś snob-mode włączył czy co?
Wspomniałem delikatnie, że automat jest droższy, to zaraz mi jedziecie coś o biedakach, "lizingach" i utyskiwaniach i że "jak kogoś stać to cena nie gra roli".
To oczywiste oczywistości, a z was jakaś buraczaność wychodzi, że "Co!? Mnie nie stać?".
  • Odpowiedz
@lewymaro: Bezsensowe są takie porównania, dla każdego coś innego :) Wiadomo, do jakiegoś dupowozu to lepszy automat, ale jeżeli ktoś chce czegoś więcej od auta to fajniejszy będzie manual. Śmieszne są zawsze przy takich dyskusjach wzmianki, że amerykanie tacy spoko tylko automaty i w końcu europejczycy tak samo poszli po rozum do głowy, a tymczasem np BMW M5 od e39 do f10 są wyposażane w manualne przekładnie TYLKO na rynek
  • Odpowiedz
"Przyjemność z jazdy" mówił Heniek wsiadając do fiata tipo.
A p---------e że szarpie, że muli... Opinie ludzi których skrzynia automatyczna to pasażer >.>
  • Odpowiedz
@IlluminateEliminate: nie czytałem wszystkiego, ale łopatki Tobie nie wystarczają? Skrzynia w e93 chyba jest już dość szybka, więc w skrzyni ustawionej na manual z łopatek powinno być spoko. Przy 300KM+, w szczególności spiętych z krótką skrzynią, odbieram machanie sprzęgłem za bardzo wkurzające. Szczególnie kiedy nie mówimy o czymś, czym dużo jeździsz, ale o np. takim typowym weekendowym pomykaczu, a najlepiej furze pożyczonej od kolegi. W takim układzie, gdy nie masz
  • Odpowiedz
@lewymaro: tesla ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ps. jak się wyprzedza na automacie? Gwałtowne wciśnięcie gazu wystarczy by skrzynia zrozumiała że potrzebujemy przyspieszenie? Czy ki diabeł
  • Odpowiedz