Aktywne Wpisy
vesper_ +296
W tv zaczęli puszczać reklamy funduszu hipotecznego Familia, który oferuje dożywotnią rentę w zamian za przejęcie twojego mieszkania. Z ciekawości zadzwoniłem i podałem się za 65-latka, który posiada mieszkanie w stolicy województwa o wartości na dzień dzisiejszy 500k. Działa to tak, że przepisuję mieszkanie na własność funduszu (od razu) a w zamian dostaję prawo do mieszkania w nim do śmierci plus comiesięczną wypłatę "renty". Zgadnijcie jaką dożywotnią rentę wyliczyła mi pani po
strfkr +63
Ale tam jest burdel na Bałkanach, przecież to komicznie wygląda, tyle krajów na takim małym obszarze, każdy po max parę milionów obywateli. Mogliby się jakoś dogadać i zrobić jedno porządne państwo, tylko na dobre by im to wyszło. Przecież to i tak wszystko jedno i to samo, czy ktoś w ogóle potrafi odróżnić taki chorwacki od serbskiego? Już chyba większe różnice są między Ślązakami i Kaszubami
#geografia #europa #geopolityka
#geografia #europa #geopolityka
#!$%@? tego liliputa.. 60€ za płytkę która ma konkurować z #raspberrypi 3 gdzie tamten kosztuje 36€
Gdyby ten jeb. #odroid miał normalną dystrybucję.
http://www.cnx-software.com/2016/03/01/raspberry-pi-3-odroid-c2-and-pine-a64-development-boards-comparison/