Wpis z mikrobloga

Nie pisze poprawnie po polsku bo nie uzywam polskich fontow? Nie mam zainstalowanej odpowiedniej klawiatury i nie oplaca mi sie przelaczac na nia tylko gdy mirkuje - za duzo mirkuje ^^

@palladni: Nie piszesz poprawnie:

'a czy wiesz, ze w polsce...'

Wiecie, ze niemcy nie wiedzo nic IIWS w polsce

Patriota pouczający Niemców o historii Polski, a nie piszę nazwy swojego kraju z wielkiej litery :) Śmieszne i typowo Sebixowe.
@palladni: Pomijając wszystko, to ta koszulka jest po prostu brzydka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tymi wszystkimi zawijasami i pierdołkami, godna gimnazjalisty a nie dorosłego faceta.
"Czerwone jest Łóżko" ma o wiele ładniejsze i poważniejsze koszulki.
Kwestia gustu, prawda. :)
@SorbinianPotasu: nienoszenie koszulki z flagą Polski to nie jest od razu wstyd za swoją historię, ale ok. ja zwyczajnie nie dorabiam ideologii do tego, żeby poprzez ubiór okazywać swoje poglądy polityczne czy stosunek do kraju. co do flag w USA - mam to w dupie.
@kult_cwaniaka: maja Wuja Sama ktory od lat namawia do zasilenia szeregow armii i szerzenia demokracji na swiecie.
Maja koszulki i flagii Unii i Konfederatow, do tej pory przebierajo sie i odgrywaja te walki nie zadajac setek pytan o to ktora strona miala racje.
Nosze ja dumnie w niemieckiej korporacji - niech #!$%@? wiedzo i zadaja pytania, chetnie odpowiadam

@palladni: Najłatwiej się "walczy" o kraj kiedy niczego się nie ryzyjuje.

Ludzie szli na wojnę ze świadomością że każdego dnia na froncie mogą zginąć.
Sebix jedzie "walczyć za ojczyznę" na marsze itp. ryzykując to że się przeziębi...