Aktywne Wpisy
JackStump +91
Wisimiwur +3
TL;DL - szukam starej gry z pegazusa. Za pomoc w ustaleniu jej tytułu robię #rozdajo klucz na steam za 70,00 zł.
Co jakiś czas, od ponad dwudziestu lat wraca do mnie wspomnienie starej gry z pegazusa. Byłem za mało kumaty żeby w nią grać ale próbowałem.
Latało się tam na deskorolce czy czymś podobnym. Miała otwarty świat i prostą grafikę. Można było wchodzić do jakichś jaskiń albo piwnic. Sterowało się jakby „zwykłym” człowiekiem. Była dziwaczna i nieco surrealistyczna. Straszna (wtedy).
No
Co jakiś czas, od ponad dwudziestu lat wraca do mnie wspomnienie starej gry z pegazusa. Byłem za mało kumaty żeby w nią grać ale próbowałem.
Latało się tam na deskorolce czy czymś podobnym. Miała otwarty świat i prostą grafikę. Można było wchodzić do jakichś jaskiń albo piwnic. Sterowało się jakby „zwykłym” człowiekiem. Była dziwaczna i nieco surrealistyczna. Straszna (wtedy).
No
#heheszki #jakatomelodia #mistrzdrugiegoplanu #tvp #bekazpodludzi #stoppolonizacjieuropy #ukraina
tak właśnie widzę (polskie?) media i internet. dziady 90 lat albo "panie z hr-u" czy inne janusze i grażyny uslyszeli ze internetowi sie spodobalo i że ma byc akcja i zorganizowali akcje xD albo to prawilne mirki i trolują nas właśnie xD
co za żenada nie moge xd
edit: i jesli moge wtrącić to zawsze lubiałem jaka to melodia i wiadomo całe spiewanie publicznosc
@toporek1234: to że te gwiazdy nie przyjeżdżajo tylko nagrywają te odcinki jak są w PL ewentualnie w okolicy? Całe życie w kłamstwie?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora