Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +279
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

Sweet-Jesus +332
Żółte szkło, które widzicie na pierwszym zdjęciu ma grubość między 60 a 100 cm (wg różnych źródeł) i oddziela strefę roboczą od tzw. gorącej komory. To tam trafiają schłodzone pręty paliwowe, które następnie cięte są na dwie części.
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
źródło: 533660829_1181082670718891_6168367544301599309_n
Pobierz

źródło: comment_zC1AnKoOBt9adYN67QTMAOraOdOlvoMh.jpg
Pobierzźródło: comment_KXS3uHhpMIz5D1CapZmDoFJwTafAQW3B.jpg
Pobierz"-ale przeciez studiuje prawo"
"-aha no tak to kiedy idziemy na crossfit"
"-blagam moge to wrzucic na mirko"
ps tak bylo
Komentarz usunięty przez autora
I w końcu przychodzi trzeci klient, i robot się go pyta:
- Jakie jest twoje IQ?
- 40
A robot na to:
- No jak tam, co nowego na blogu lecha walesy??
fejka wiekszego no nie było ale wykopki elita i tak plusujo
źródło: comment_o1yIoR1x7pSI9Jk8VTxNE5pbIeOLretj.jpg
Pobierz@KwadratowyPomidor: sio zielonko siooo, idź być zielonym gdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@toxa:
to jest całkiem jasne że w to uwierzyłeś także się już nie błaźnij się ( ͡° ͜ʖ ͡°) idź wierz dalej w obrazki
źródło: comment_sgxsrucdUKoIo4OxoOsQSqAlVp1sd264.jpg
Pobierzźródło: comment_bbkTXOrerRO0Caxb7h875K1hNQzc5Q10.jpg
Pobierzźródło: comment_fWCkBBVWqSWsvTKOTmlybC4fBgtoz5eu.jpg
Pobierzźródło: comment_Gu7qr0XDLfimJUns9vAiDU3KQ6GDzR3I.gif
Pobierz