Wpis z mikrobloga

#pytanie #ankieta #nstw

Podglądaliście kiedyś kogoś nagiego płci przeciwnej? Mi się w sumie zdarzyło wiele razy. Jest coś pięknego w tym zakazanym owocu.

Zdarzyło Ci się podglądać?

• Tak, kilka razy 31.3% (20)
  • Tak, raz 7.8% (5)
  • Tak i przyłapano mnie 4.7% (3)
  • Nie nigdy, to jest złe 23.4% (15)
  • Nie, bo nie było okazji 32.8% (21)

Oddanych głosów: 64

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Ja pierwszy raz w 6 klasie koleżanki w szatki. Część jeszcze staników nie nosiła. Taka Marta niezbyt ładna przechodzila, chciala zdjąć buzi, ale zdjęła wszystko i zaświeciła mi cyckami przed twarzą. Spieszyła się, a ja sie tylko ciepło uśmiechałem. Dzisiaj to śliczna łaska. Tak to jest, że ładne dziewczyny w szkole szybko brzydną, a te brzydkie dbają o siebie i sa piękne

Innym razem przyłapałem w lesie parę w samochodzie. Resory ledwo.
  • Odpowiedz
@orkako: W gimnazjum się spóźniłem na jakieś przedstawienie ogólnoszkolne musiałem zabrać krzesło z klasy wchodzę rozpędem a tam samotma szara myszka w bieliźnie szykowała się do przedstawienia.
( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@cierpka-rzodkiewka: Przykro mi, ale to było konieczne. To nie był atak, lecz informacja zwrotna.
Widzisz, w naturze jest uniwersalne prawo, które mowi, że im większa aktywność tym potęrzniejsza reakcja, a więc i szybsze wytracanie energi co przyśpiesza entropię. Tłumacząc to na ludzki język oznacza to, że najgorętsze gwiazdy najkrócej istnieją. Największe pożary najszybciej trawią las. Najsilniejsze burze trwają najkrócej. Najintensywniejsza sława przemija najszybciej. Nawet taki Trump wskazujący się intensywną polityką
  • Odpowiedz