Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makary89: bez urazy, ale te gry nie wyglądają zachęcająco. Ja sam nie mam skilla w grafice, próbowałem przez 3 dni zrobić drzewo w pixelarcie i niec z tego nie wyszlo (), ale coś tam próbuje podglądnąć w innych gierkach i na tej podstawie zrobić. Jeżeli nie masz gustu to weź chociaż paletę i font z innej podobnej gry.
  • Odpowiedz
To po co robisz gówniane gry? Minecraft też wyglądał w alfie jak syf. Dopracuj coś, dlaczego nie dodasz filmiku na google play tak na dobry początek? Szukaj konceptów, które nie wymagają grafiki - Flappy Bird grafikę ukradł z Mario (ale ty lepiej nie kradnij ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
  • Odpowiedz
@makary89: zawsze możesz sobie poszukać darmowych stockowych grafik, są takie, tylko trzeba trochę poszperać po necie. Wydaje mi się, że widziałem gry z podobną grafiką do Twoich które miały po kilkanaście tysięcy pobrań, ale nie wiem jak oni to robią, czy jakieś boty mają do podbijania ocen i sciągnięć, albo znajomi z facebooka, nie wiem . . .
  • Odpowiedz
@makary89: Skoro nie masz skilla graficznego to znajdź kogoś kto takiego skilla posiada. Nie wiesz gdzie takich ludzi szukać? A wybierz się kiedyś na game jama jakiegoś w Twojej okolicy i stwórz coś z takimi ludźmi jak ty. Fakt, ciężko wyrwać się w mirkowej piwnicy ale taki jam więcej Cię nauczy niż sobie zdajesz z tego sprawę ;)

Komentarze powyżej są jak najbardziej cenne, lepiej zrobić coś co ma jakość
  • Odpowiedz