Aktywne Wpisy
blinkarA +8
Czasem przeglądam Instagramy moich koleżanek i aż mnie ściska. Wietnam, Tajlandia, Japonia, Dubaj, Nowy Jork, jakieś miasteczka w Portugalii, Islandia, Bali... Jedna wraca, druga leci. Co chwila nowe miejsce, kolorowe zdjęcia, uśmiechy, zachody słońca
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
sonko12 +272
Nowo poznanej dziewczynie zdradziłem swoje miejsce z grzybami i kontakt sie urwał

Nie tak dawno temu w szatni siłowni byłam świadkiem rozmowy dwóch kobiet, ewidentnie skończyły trening i szykowały się do wyjścia. Jedna mówi:
- Kurcze ale ci zazdroszczę, że masz pare metrów do domu, ja zanim wezmę prysznic, wysuszę włosy, zawsze tyle czasu schodzi... (bla bla)
Druga coś tam po przytakiwała, że no, rzeczywiście fajnie, ona może sobie wziąć prysznic jak wróci. Spakowała się, pożegnała, wyszła.
#mikrokoksy #silownia #logikarozowychpaskow
Jakby to ujma byla, ze ktos po wysiłku moze... sie spocic. Smierdzi stary, zlezaly pot. Swiezy nie smierdzi. A przynajmniej nie zawsze.
Komentarz usunięty przez autora