Wpis z mikrobloga

W zeszłym tygodniu #korpobitch z działu pojechała na wczasy do Mazur na cały tydzień. Skutek? Zostałam ja i dwóch ziomków z działu. Był spokój, można było heheszkować, nikt nie narzekał, wręcz sielanka jak na #korposwiat
Dziś wróciła...
Cały dzień tylko: "No i co, może mam wszystkim rzucić i zacząć setny temat dzisiaj?", "Ja nie mam na to czasu", "Ja nie wiem co sobie niektórzy wyobrażają", "Jejku... a jak to będzie po angielsku? Nie jestem tłumaczem.", "Idę zjeść ciastko, bo się zdenerwowałam" (szczupła jest więc może ( ͡º ͜ʖ͡º)), "W ogóle ta Kaśka taka wścibska jest..." bla,bla,bla...
Nikt jej nie ściga, nie goni, nie daje powodu do stresu, nikt nic do Niej nawet nie mówi a się zachowuje jakby zamknięcie roku jutro było.
#pracbaza #zakupowiec
Dahlia122 - W zeszłym tygodniu #korpobitch z działu pojechała na wczasy do Mazur na c...

źródło: comment_5ReYnC9dwzW8KfX1EvCRlU6BVlYfCQQN.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dahlia122: Pracuje w zespole z 36 (mniej więcej - one same nie wiedzą ile ich jest :) ) kobietami. Zaraz mi k---a macica wyrośnie jak stąd n----------e. Połowa niebrzydka ale może z 3-4 da się rozsądnie pogadać.

• Odpowiedz