Wpis z mikrobloga

Granie z rana jak śmietana. :)

Zapraszamy do gry w Unreal Tournament.

Serwer: 93.190.92.204:7777 (sniper only)

Wykopowy tag przed nickiem: [WKP]

Jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać z nami głosowo, to zapraszamy na team speaka do "pokoju gier".

Adres: ts3.msurma.net

Osoby zainteresowane częstszym graniem zachęcamy do obserwowania tagu: #unreal ;)
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GryzoncaSkarpeta: @domofon: Hola, wyluzujcie troszkę. Może uda się znaleźć jakiś sensowny kompromis? Nasza tutejsza utekowa scena jest malutka, fajnie jakby nie było na niej rozłamów ;) A co powiecie na jakiegoś CTF'a, bez botów, na znanej, lubianej, powszechnie szanowanej mapie? I może dla odmiany instagib? Wymaga tyle samo skilla co snajperka, a snajperką nie jest.
  • Odpowiedz
Ja rozumiem irytację obu stron, każdy ma jakieś swoje racje. Ale do kompromisu można dojść jedynie drogą dyskusji, a zamiast obrzucać się mięsem na mirko lepiej jest poodstrzeliwać sobie głowy na serwerze.

@GryzoncaSkarpeta: Pewnie, nikt nikogo nie zmusza do grania. Ale jest nas tutaj mało, a fajnie, jakby było nas więcej (przynajmniej ja tak sądzę). I myślę, że damy radę powiększyć nasze grono, ale jeśli zamkniemy się na propozycje potencjalnych
  • Odpowiedz
@Muaarthinos: Słuchaj- dlatego ja kulturalnie zapytałem o tą snajperkę, by rozpocząć ewentualną dyskusję o zmianach, dopasowaniu się do większej liczby osób. W zamian otrzymałem krótkie- nie podoba się? Nie graj. A teraz jeszcze otrzymuję sugestię, że to ja mam traktować ludzi poważnie. Jestem dorosły i chyba z tego powodu przeszła mi ochota na grę w tak doborowym, ograniczonym tylko do swoich gustów towarzystwie. Nie pozostaje mi nic innego jak dorośle
  • Odpowiedz