Aktywne Wpisy
urarthone +827
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.6% (909)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (116)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.2% (301)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.1% (36)
- Złodziej książek z USA 4.3% (141)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.6% (54)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 3.8% (124)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 48.9% (1608)
CzuowiekPor +17
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#rakcontent #szczepionki #patologiazewsi #bekazpodludzi
A #!$%@? że nie odpowiedziałem Ci na pytanie, bo Ci się argumnty nie podobają jest na to koronnym przykładem
@Leniek:
Ja zadałem pytania gdzie odpowiedzią jest Tak/ Nie ew. proste % dla danej choroby i tego nie uzyskałem
Czy Twoim zdaniem odrę da się eradykować z tej planety? Jeśli tak to dlaczego tego jeszcze nie udało się
Tak jak wyżej napisałem: nie jestem specjalistą tej choroby, ale opierając się na Twoich informacjach odpowiedź brzmi: TAK.
Z informacji, które mi podałeś wynikałoby, że tak.. byłoby to #!$%@?.
Aczkolwiek żeby z większą pewnością odpowiedzieć na to pytanie to pasowałoby poczytać ogólnie o cyklu życiowym maczugowca i pewnie o tym jaką rolę pełnią u niego te egzotoksyny. Bo np. jeśli egzotoksyna, o której pisałeś odgrywałaby jakąś rolę w przenoszeniu się bakterii na nowych
W przypadku krztuśca jak sprawdzisz też nie działa, o tężcu chyba nie muszą wspominać, podobnie wzw-b, za mało też szczepi się na rota pneumo meningokoki ospę aby miało to jakiekolwiek znaczenie, grypa podobnie, tym bardziej KZM a i jeszcze grużlica bez żadnego znaczenia epidemiologicznego
także chyba widzisz, że ten obrazek to w większości, zdecydowanej większości szczepień "#!$%@? " :> Zgodzisz się?