Wpis z mikrobloga

@Dziewiatek: powodzenia w szukaniu :) To też pewnie zależy gdzie mieszkasz i jakie masz sklepy, w Elblągu brak sieciówek w których mogłoby być taniej za to dużo sklepów z porządnymi meblami.
  • Odpowiedz
@sugas: Poznań :) Sieciówki są, ale w nich wcale nie jest najtaniej. Najlepszym tego przykładem jest Ikea, dawno temu utarło się przekonanie, że są tam tanie i kiepskie meble i tak wielu ludzi mówi do dziś, a to już się dawno zmieniło... Póki co widzę, że najtaniej jest w dużych fabrykach bez sklepów stacjonarnych, tylko to trochę takie kupowanie kota w worku ;)
  • Odpowiedz
@sugas: z Poznania do Elbląga? :D
Szukałem i dlatego wiem, że za 600-700zł da sie coś sensownego wyrwać, no ale często bez możliwości obejrzenia w sklepie albo będzie trzeba czekać na realizację. W Poznaniu jest jakaś hurtownia mebli i mają naprawdę sensowne rzeczy za małą kasę, ale jak zobaczyłem komentarze to odpuściłem, ludzie po trzy miesiące czekają na mebel ;)
  • Odpowiedz
@Dziewiatek: tak:D ogólnie jesteśmy z Elbląga, ja studiuje w Poznaniu nadal(2 lata dziennie, trzeci rok eksternistycznie) ale była okazja wrócić do siebie, dostałam prace w telewizji, niebieski po wielu latach pracy w telewizji zdecydował się na freelance i wróciliśmy :D
  • Odpowiedz